Alle adventskalenders 2022 – een overzicht

Een adventskalender; niet meer weg te denken in de aanloop naar kerst. Van beauty tot bier en van speelgoed tot chocolade – echt op allerlei gebieden zijn adventskalenders te krijgen. Ik probeer voor jou het internet af te speuren om een overzicht te geven van bijna alle adventskalenders die je online kunt vinden. Ik koop elk jaar zelf ook altijd één of meerdere adventskalenders en ga lekker even shoppen in onderstaande lijst. Op de website volgt dan nog een review van de adventskalender(s) die ik koop!

Beauty en verzorging

Mannen

Eten en drinken

Speelgoed en kinderen

Overig

Ga jij dit jaar een adventskalender (of meerdere) bestellen? Heb je nog aanvulling op deze lijst met alle adventskalenders van 2022 die ik voor jou heb gevonden en geselecteerd? Laat het dan weten! Ik ben altijd op zoek naar goede tips om dit overzicht nog completer te maken!

P.S. Uiteraard schrijf ik een review over alle adventskalenders die ik dit jaar koop!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven