Overzicht: Alle Rituals lijnen op een rijtje

Bij Rituals zijn er verschillende lijnen verkrijgbaar. Er zijn allerlei heerlijke geuren en verzorgingsproducten, maar welke lijnen zijn er en waar kan je die bestellen? Ik vind het vaak lastig om in één overzicht te vinden van alle geurlijnen en producten, dus ik heb alles lijnen een op rijtje gezet. Het overzicht van alle Rituals lijnen vind je hieronder.

The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura heeft de geur van kersenbloesem en rijstmelk. Herkenbaar aan de wit met roze verpakking.

The Ritual of Samurai

De Ritual of Samurai is de mannencollectie met vier speciale lijnen voor mannen: face, shave, sport en classic. Herkenbaar aan de grijze verpakking.

The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam heeft de geur van rozemarijn en eucalytus. Deze geuren geven het gevoel van een Oosterse wellness. Herkenbaar aan de blauwe en koperkleurige verpakking.

The Ritual of Happy Buddha

The Ritual of Happy Buddha heeft de geur van zoete sinasppel en cederhout. Deze Rituals lijn is herkenbaar aan de oranje en rode verpakking.

The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Ayurveda heeft de geur van Indiase roos en amandelolie. Deze Rituals lijn is herkenbaar aan de rode en donkerpaarse verpakking.

The Ritual of Karma

The Ritual of Karma heeft de geur van zoete lotes. Deze Rituals lijn is herkenbaar aan de mintgroene verpakking.

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing heeft de geur van lotes en jujube. Deze Rituals lijn is herkenbaar aan de donkergroene verpakking.

The Ritual of Namaste

The Ritual of Namaste is een skincarelijn met natuurlijke ingrediënten of met een natuurlijke herkomst die op verantwoorde wijze zijn verklegen. Er zijn producten voor verschillende doeleinden en uitwerkingen.

Nog meer Rituals?

Amsterdam Collection
De Amsterdam Collection is een samenwerking met het Rijksmuseum en heeft de geur van bloemen en exotische specerijen. Deze Rituals lijn is herkenbaar een de blauw/witte verpakking met beeltenissen die lijken op Delfts Blauw aardewerk.

The Mansion Collection
Mansion Collection is een collectie die bestaat uit een selectie geurkaarsen en karaffen met geurstokjes.

The Signature Collection
Deze Signature Collection bevat design kaarshouders van porseleinen losse kaarsen om zelf een geur met een design te combineren.

Private Collection
The Private Collection bevat een geurcollectie voor je huis en bevat kenmerkende geuren van Rituals.

Tiny Rituals
Tiny Rituals is een lijn met verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen.

The Perfume Genie
The Perfume Genie is een geurdispenser die via Google Home of Alexa te bedienen is en die jouw favoriete geur door je huis verspreid.

Oriental Essences
Oriental Essences collectie bevat verschillen parfums met mannelijke en vrouwelijke geuren.

The Hair Temple
The Hair Temple is een Rituals lijn met elixers en haarproducten, zoals shampoo en conditioner, waarmee je verschillende combinaties kunt maken die speciaal voor jouw haar zijn. Deze Rituals lijn is herkenbaar aan de witte flacons met gouden doppen.

The Ritual of Cleopatra
Ritual of Cleopatra is de make-up collectie van Rituals.

The Ritual of Holi
Ritual of Holi is een lijn met felgekleurde producten die meteen in het oog springen. Deze Rituals lijn is te herkennen aan de witte verpakkingen met kleurexplosies in roze, oranje en paarse tonen.

Deze andere lijnen zijn allemaal te koop via de webshop van Rituals.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven