Co-ord en curves? Aanrader voor dit seizoen!

Ik keek al een tijdje naar die pakken waarbij de broek en de blazer hetzelfde motief of kleurtje hadden: een co-ord. Ik vroeg me elke keer af of ik dan niet teveel zou opvallen met mijn maatje meer. Ik wil er natuurlijk leuk uitzien en dacht lange tijd dat dit misschien teveel van het goede zou zijn. Totdat ik weer eens een zondagmiddag lekker op www.asos.com aan het surfen was en een enorm toffe combi-set tegen kwam van het merk New Look!

Na even twijfelen heb ik hem toch besteld en als hij niet goed was of te heftig dan zou ik hem retourneren. Over de pasvorm maakte ik mij geen zorgen, want ik ken New Look van de tijd dat ik in Antwerpen woonde. Ze hebben een aangename pasvorm voor vooral de broeken. Ik heb vrij forse bovenbenen en de meeste broeken van hen passen perfect. Na een paar dagen wachten kwam het pakketje binnen en ik kon niet wachten om hem aan te doen. Ik werd meteen blij en straalde. Geen van mijn (allemaal slanke) vriendinnen had nog een co-ord en dat maakte het ook wel heel leuk!

Vriend kwam thuis en was enorm enthousiast: kleurrijk, tof en afslankend (altijd fijn!) zei hij. Ik heb het pak voor het eerst naar een verjaardag aan gehad en zelfs personen die ik niet goed kende kwamen apart even naar me toe dat ik er zo leuk uit zag met mijn co-ord. Ook mijn vriendinnen waren enthousiast over het pak en waren blij met de hoeveelheid kleur die ik eens aan durfde te trekken.

Zo zie je maar dat je met een maatje meer ook prima met deze mode mee kunt gaan en dat je het gewoon moet proberen.
Op dit moment heb ik nog een aantal co-ords die in mijn lijstje met favorieten staan en die ik even met jullie wil delen:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven