De 8 modetrends voor de zomer van 2020

Nu we rustig aan weer wat meer vrijheid krijgen zullen we ook weer wat meer vrienden en familie gaan zien. Je zult uit de quarantainejoggingpak moeten komen en wat is dan leuker om online op zoek te gaan naar leuke zomeroutfits? Het joggingpak is heerlijk, maar met een nieuwe outfit kom jij vast weer uit de quarantainedip. Maar wat zijn de trends van deze zomer?

1. Trenchcoat

De trenchcoat is een kledingstuk dat al jaren mee gaat en ook dit jaar zit hij bij de grootste merken weer in de collectie. De trenchcoat is tijdloos en stijlvol en voor iedere vrouw een aanvulling de jassencollectie.

Trenchcoat

2. Canadian Tuxedo

Canadian tuxedo is het combineren van denim. De afgelopen jaren moest je er niet aan denken, maar nu is het combineren van denim in dezelfde tinten of in verschillende kleuren een trend voor zomer 2020.

3. Natuurlijke tinten

Deze winter zagen we de natuurlijke tinten al opkomen en ook deze zomer zet dat door. Gebruik mooie beige kleuren en combineer verschillende tinten in een look.

4. Paars en lila

Je kunt niet meer om de kleur paars heen. Paars en lila hangen in de rekken en zorgen voor een kleurrijke look.

Lila sweater

5. Gilets

Gilets zijn terug van weg geweest. Jaren geleden was ik dol op mijn giletjes en ik ben blij dat ik deze zomer ook weer op zoek kan naar een mooi fasionable exemplaar.

6. Kant en broderie

Kant en broderie is helemaal terug. Ik ben niet zo’n fan van deze trend, maar je kunt er een romantische (of degelijke) zomerse look mee creeĆ«ren.

Broderie

7. Ballonmouwen

Ballonmouwen zijn weer helemaal terug van weggeweest. De laatste eeuwen zijn er altijd periodes geweest dat deze trend weer afgestoft wordt. De ballonmouw zorgt voor kracht en ook een vrouwelijk sillouette, dus opvallen zul je zeker.

8. Statement pakken

De afgelopen jaren hebben we natuurlijk veel co-ords voorbij zien komen. In 2020 zijn deze aangepast naar scherp gesneden pakken voor dames. Strak gesneden blazers en pantalons met opvallende prints of kleuren. Deze kan je uiteraard combineren met sneakers om een formele look te vermijden.

Statement pak

Wellicht scoor jij deze items nu al wel in de sale! Kijk voor meer informatie naar mijn bericht met de tips voor de mid season sale!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven