De beste shops en kortingscodes voor Glamour Day 2021: top 10

Op 10 april 2021 is het weer National Glamour Day! Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende webshops en kortingscodes én wat extra webshops die dan ook 20% korting (of meer) geven. Wat zijn de leukste shops en welke shops in het overzicht hebben een verrassend aanbod? Ik heb mijn 10 favorieten op een rijtje gezet en daar maak ik alvast een paar verlanglijstjes. Tijdens NGD op 10 april 2021 kan ik dan makkelijk mijn winkelmandjes vullen!

1. The Little Green Bag – Code: GLAM21

De webshop The Little Green Bag kennen we natuurlijk voornamelijk van de tassen en koffers die ze verkopen. Ik kwam er laatst achter dat ze hun assortiment hebben uitgebreid en nu ook horloges, kleding, schoenen en woonaccessoires verkopen! Ik heb al een bescheiden lijstje gemaakt met wat woonaccessoires en wat riemen die ik ga kopen tijdens National Glamour Day 2021. Ben je ook benieuwd naar de nieuwe categorieën?

2. The Founded – Code: DEAL20

The Founded is het platform waar je een groot aantal Deense merken, zoals Only, Only Carmakoma, Vero Moda, Vero Moda Curve, Pieces, Mamalicious, Vila, Noisy May en meer. The Founded was voorheen Bestseller, maar in 2021 is het gerebrand naar The Founded en alle merken zijn op één platform te vinden. Het is dus makkelijke filteren en zo heb je alles mooi in een compleet overzicht. Ik heb al een aantal dingen van Only en Vero Moda op mijn lijstje staan voor National Glamour Day op 10 april. Wat zijn jouw favoriete merken van The Founded?

3. Sacha – Code: NGD21

Bij Sacha scoor ik vaak een leuk paar hippe schoenen. Ze hebben een uitgebreide collectie en gaan eigenlijk altijd mee met de laatste trends. Ze verkopen schoenen van hun eigen merk, maar ze verkopen ook een groot assortiment Dr. Martens, Est 1909 Sneakers en Gant. Tijdens National Glamour Day 2021 shop je dus ook Dr. Martens bij Sacha met 20% korting, dus daar ga ik even tussen neuzen. En, wellicht kijk ik ook nog even naar de sneakers.

4. Douglas – Code: ga naar de website voor korting

Wat moet ik meer zeggen dan dat het bij Douglas handig is om je geurtje, mascara of beautytools met korting te kunnen scoren? Mijn favoriete geuren op dit moment zijn Decadence van Marc Jacobs, Good Girl van Caroline Herrera en Narciso Rodriguez for her. Het is ook de moeite waard om even te kijken of merken, die normaalgesproken uitgesloten zijn van reguliere korting, nu wel met korting te krijgen zijn.

Welke shops zou ik nog meer aanraden?

5. Wehkamp – Code: ga naar de website voor korting
6. Hunkemöller – Code: GLAMOUR@HKM2021
7. Sarenza – Code: GLAMOUR21
8. Peek & Cloppenburg – Code: GLAMOUR21
9. Bol.com – Code: ga naar de website voor korting
10. Asos – Code: GLAM21

Benieuwd naar welke webshops meedoen en de kortingscodes (incl. meer shops dan op de website van Glamour staan? Bekijk ze hier!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven