De top 10 cadeaus voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is weer in aantocht en ik heb een lijst gemaakt met de beste cadeaus voor Valentijnsdag als je weg wilt blijven van kaartjes, bloemen en parfum. Of je nu een kleinigheid wilt geven of iets meer wilt uitpakken: ik heb de top 10 valentijnscadeaus voor zowel mannen als vrouwen voor je samengesteld!

1. Een lokale Valentijnsbox

In deze tijd zijn veel horecaondernemers op zoek naar nieuwe manieren om geld te verdienen en leuke initiatieven schieten als paddestoelen uit de grond. Valentijnsontbijtjes, -brunches, -dinertjes worden bezorgd, maar ook speciale boxen met lekkernijen en leuke dingen. Support your locals met Valentijnsdag en verras je lief met een leuke box uit de buurt!

2. Favoriete zoetigheden voor een filmavondje – €14,95 tot €39,99

Als je weg wilt blijven van de standaard doosjes chocolade, kan je je partner ook verrassen met een leuk pakketje lekkers voor tijdens een filmavondje of een weekendje bingewatchen. Op internet zijn allerlei leuke pakketjes te vinden boordevol lekkers waar jullie samen van kunnen genieten. Ik heb een paar leuke opties voor je op een rijtje gezet!

3. Unieke Bestemmingen – Lonely Planet – €29,99

We zitten allemaal voornamelijk thuis, maar het is natuurlijk leuk om samen plannen te maken voor ná de crisis. Een geweldig boek om inspiratie op te doen is ‘Unieke Bestemmingen’ van Lonely Planet. Mooie plaatjes van de 500 mooiste plekken ter wereld. Waar gaan jullie heen als het weer kan?

4. Het relatiespel – €19,95

Het relatiespel bestaat uit veel vragen over allerlei thema’s, zoals intimiteit, conflicten, huishoudelijke zaken, smaak, verleden en toekomst. Er zitten kennisvragen, discussiekaarten en opdrachten waarmee je je relatie extra kunt verdiepen en versterken.

5. Koptelefoon

Als je samenwoont dan zit je natuurlijk al maanden op elkaars lip. Jij zit misschien niet te wachten op het geluid van het zoveelste uurtje schietspelletjes op de Playstation en hij zit misschien niet te wachten op alle vlogs die jij via YouTube kijkt of de zoveelste herhaling op TLC van ‘Say yes to the dress’. Wat dan een mooi cadeau kan zijn, is een mooie (noise cancelling) koptelfoon. Handig voor nu, maar ook als jullie weer lekker het vliegtuig in kunnen op weg naar een mooie bestemming!

6. Happy Socks ‘his’ & ‘her’

Sokken zijn misschien niet het meest sexy cadeau, maar de sokken van Happy Socks zijn wel heel erg leuk! Veel van de sokken zijn zowel voor mannen als voor vrouwen te koop en zo kan je lekker matchen met je Valentijn. Ze hebben zelfs een speciale Valentijnslijn met mooie liefdessokken. Een soort ANWB-koppel, maar en de hippere variant!

7. Speciaal dinertje

Je kunt natuurlijk ook een speciaal dinertje maken voor je vriend of vriendin. Zoek een leuk recept op, kook iets nieuws of maak het lievelingseten van je partner klaar. Je kunt natuurlijk ook een uitgebreid 3-gangen diner koken met zijn of haar lievelingseten of juist iets wat jullie nooit eten.

8. Luxe kaarsen

Grote kans dat er bij jullie in huis ook veel kaarsjes doorheen gaan in de winter. Luxe (geur)kaarsen zijn altijd fijn in huis, maar toch koop je ze niet snel voor jezelf. Het is dan ook een uitstekend cadeautje om op 14 februari aan je lief te geven. Lekker een luxe (geur)kaars aan wanneer jullie lekker warm tegen elkaar aan op de bank hangen met een filmpje aan!

9. Sieraden

Zowel voor mannen als vrouwen kan je een mooi sieraad cadeau te geven. Voor mannen een mooi horloge of een leuke armband kan een leuk cadeau zijn. Voor vrouwen kan je oorbellen, een ketting, armband, ring of een horloge kiezen. Natuurlijk kan je ook voor een combinatie van verschillende sieraden doen. Je kunt het natuurlijk met deze accessoires ook zo duur maken als je wilt. Ik heb een paar mooie webshops voor je op een rijtje gezet:

10. Sneakers

Dit is een cadeau voor de liefhebber van een mooi paar sneakers. Ik gaf afgelopen jaar een paar sneakers en ik kreeg voor kerst een paar sneakers en ik vond het zo’n leuk cadeau dat dit niet mocht ontbreken in het lijstje. Zorg wel dat je weet welke maat je vriend of vriendin heeft en kies een mooi paar uit. Succes gegarandeerd met dit unieke cadeau!

Heb jij nog meer tips om iemand te verrassen met een uniek Valentijnscadeau? Ik hoor het graag, dus laat het vooral achter in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven