Alle zonnebrillentrends voor 2020 op een rij

Vanaf 1 juni hebben we weer wat meer vrijheid en kunnen we zelfs weer genieten van een drankje op het terras. Eerder plaatste ik al een blog over de zomertrends, maar ook je zonnebril is belangrijk. Hoog tijd dus om te kijken naar de zonnebrillentrends voor 2020, want een zonnebril ga jij zeker nodig hebben deze zomer!

Gekleurde glazen

Gekleurde, transparante kleuren zijn doorgaans niet het meest praktisch. Toch zijn ze deze zomer weer helemaal terug van weg geweest. Het kan dus zomaar zijn dat je deze zomer deze wereld iets kleurrijker ziet als je deze trend volgt.

ASOS DESIGN – Oversized ronde metalen zonnebril met perzikkleurige glazen
Asos
€16,99

Cat-eye zonnebrillen

De cat-eye zonnebril was in de jaren ’60 groot en nu is hij helemaal terug. Smalle of brede monturen, maar ook felle kleuren of printjes. Dit type zonnebril kan je vinden in veel verschillende varianten en deze ga je veel terug zien in het straatbeeld.

Banned Retro 50s Salome Sunglasses in Brown
Topvintage
€12,95

Hoekige zonnebrillen

Naast groot en vierkant zijn de zonnebrillen met zes of acht hoeken deze zomer in de mode. Geometrische vormen gemixt met mooie monturen of gekleurde glazen maakt dit tot een interessante zonnebril.

Ray-Ban zonnebril ‘HEXAGONAL’
About You
€154

Slanke modellen

Slanke modelletjes kunnen deze zomer weer. De laatste jaren hebben we vooral wat grotere zonnebrillen gezien, maar ook de smallere brillen zijn terug.

HERA Inlay Rectangle Sunglasses
Topshop
€20

Grote rond glazen

Grote ronde glazen kunnen ook dit jaar nog steeds. Op de catwalk domineerden deze zonnebrillen nog steeds. Voordeel van deze zonnebrillen is dat je ogen en een groot deel van de huid om de ogen wordt beschermd. We stellen zo de kraaienpootjes zo mooi nog even uit!

Gucci GG 0024S 002 havana
Mister Spex
€184

Mijn keuze

Ik heb voor deze zomer ook al een nieuw modelletje uitgezocht en hem ook al even getest tijdens een ontbijtje in de zon. Ik denk dat ik met deze bril de zomer wel door ga komen!

Oasis ronde zonnebril in tortoise met metalen inzetstuk
Asos
€22,99

Voor welke zonnebril ga jij deze zomer?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven