ELLE Smart Shopping Day & Night is het nieuwe Glamour Day!

Codes voor 2022? Klik hier voor een overzicht!

Waarschijnlijk heb je even flink gebaald toen Glamour aankondigde te stoppen en dat daarmee Glamour Day ook verviel. Twee dagen in het jaar 20% korting bij heel veel winkels om je kast even zomer of winterklaar te maken, wie vind het niet ideaal? Maar, er is een nieuwe shopping day & night: ELLE Smart Shopping Day & Night op zaterdag 25 september 2021! Je shopt dan bij heel veel merken met 20% korting.

ELLE heeft bekendgemaakt dat onderstaande webshops meedoen met de shoppingday en de kortingscodes moeten nog bekend worden gemaakt. Wanneer de codes bekend zijn voeg ik ze uiteraard toe aan onderstaande pagina, zodat jij lekker kunt gaan shoppen met korting!

Elle Shopping Day winkels & kortingscodes

ELLE Smart Shopping Day & Night is dus het moment om met 20% korting wat mooie items te scoren bij de deelnemende winkels. Ik heb bij de meeste webshops alweer een verlanglijstje gemaakt. Wat ga jij kopen?

Tip: maak alvast een verlanglijstje op de webshops van de deelnemende winkels aan de ELLE Smart Shopping Day & Night! Er zijn vaak ook andere webshops die officieel niet meedoen met de shoppingday, maar wel korting geven op deze dag. Wil je meer webshops bekijken? Hier vind je een overzicht.

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt de ELLE Smart Shopping Day & Night plaats?

Dit jaar vindt de ELLE Smart Shopping Day & Night plaats op zaterdag 25 september 2021.

Hoeveel korting krijg je bij de ELLE Smart Shopping Day & Night?

Bij heel veel merken kan jij tijdens de shopping day & night shoppen met 20% korting.

Waar vind ik de kortingscodes voor de ELLE Smart Shopping Day & Night?

De kortingscodes zijn te vinden in het oktobernummer van ELLE die op 21 september in de winkel ligt, maar daarna natuurlijk hier op deze website!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven