Favoriete dag om te shoppen: Glamour Day!

In augustus begint het meestal al een beetje te kriebelen: in september is het weer Glamour Day! Ik moet zeggen dat ik graag online shop en ik zorg dat ik in augustus en september mijn aankopen uitstel om de items met 20% korting te kunnen kopen. Die 20 procent korting kan ik mooi gebuiken om wat extra dingen te kopen of gewoon om iets goedkoper uit te zijn.

Ik heb eigenlijk altijd een plannetje:

 • Ik zorg dat ik weet welke winkels mee gaan doen;
 • en een lijstje met welke spullen ik nog nodig heb of wil hebben;
 • ik zorg dat ik mijn verlanglijstjes bij de verschillende winkels dagen voor Glamourday compleet heb;
 • en ik ga er zaterdag lekker vroeg uit om de lijstjes af te werken.

Hierdoor heb ik mooi een overzichtje wat ik ongeveer kwijt ga zijn, koop ik door de korting niet per ongeluk veel te veel (altijd een risicootje) en hoeft het shoppen op zaterdag niet te lang te duren en het belangrijkste: ik hoef niet de drukke winkelstraat in en pas alles lekker thuis en stuur terug wat niet leuk is.

Dit jaar hou ik het een beetje bescheiden, omdat wij een tripje naar Amerika hebben. Uiteraard wil ik daar ook lekker gaan shoppen (plus een jeans van Levi’s en bepaalde beautyproducten zijn daar een stuk goedkoper…).

Om een idee te krijgen wat ik ga bestellen heb ik hier enkele producten toegevoegd. Onder de foto’s staat mijn verlanglijstje en de links naar de sites. Zo weet jij ook waar je lekker met korting kunt shoppen zaterdag 28 september (en wellicht zondag 29 september).

Voor National Glamour Day 2019 ga ik bij de volgende webshops gebruik maken van de 20% kortingscode (zoek per site de productcode als je ook wilt bestellen):

Asos (kortingscode: NGD2019)

 • Shirt van Adidas in zwart (productcode: 1337341)
 • Blouse van New Look in roze (productcode: 1583570)
 • Broek van Asos Design in zwart (productcode: 1549677)
 • Heuptasje van Asos Curve in zwart (productcode: 1528516)

About You (kortingscode: 19GLAMDAY)

 • Sportlegging van Nike in zwart (productcode: Nik1127001000001)
 • Sneaker van Adidas in wit met roze (productcode: Ado1449001000001)

Douglas (zie voor korting de site)

 • Clarins Santal Treatment Oil (productcode: 279548)

The Little Green Bag (kortingscode: GLAM19)

 • Crossbody tas van Ted Baker (productcode: 24508.60955)

Vero Moda (kortingscode: NGD20)

 • Chino in zwart (productcode: 10209787)
 • Jas in zwart (productcode: 10221826)
 • Wikkeltop in zwart (productcode: 10224489)

Overzicht alle webshops en kortingscodes
Klik hier voor een overzicht van deelnemende winkels met welke maten beschikbaar zijn en kortingen en kortingscodes!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven