Feestdagen: waar shop je de mooiste plus size feestelijke kleding?

Het wordt kouder en de dagen worden korter: de feestdagen komen in zicht! Gezellige dagen doorbrengen met familie, samen koken, eten en elkaar verblijden met een aantal mooie cadeaus. Maar wat trek je aan tijdens de feestdagen? En, waar vind je mooi plus size outfits?

Er zijn een aantal webshops die altijd mooie feestkleding hebben voor de kerstdagen, bruiloften, oud en nieuw of andere feestjes. Hierbij een aantal van mijn favorieten waar jij zeker kan slagen voor jouw feestelijke plus size outfit incl. een beetje inspiratie!

Asos

Asos heeft een goede plus size collectie: Asos Curve. Dat is leuke en hippe kleding, ook voor een meer curvy figuur. Voor de feestdagen hebben ze ook genoeg jurkjes en jasjes die glitteren, items van fluweel en andere feestelijke designs. De maten gaan bij sommige items tot maat 58, dus ze zijn erg inclusief. Ik heb een paar mooie items gevonden:

About You

About You heeft een breed aanbod en zou kwam ik ook op de speciale pagina ‘Rock Your Curves van Angelina K.’. Daar is al een mooie verzameling gemaakt met een aantal toffe basics voor de aankomende feestdagen. Er zitten een aantal goede jurkjes, blousen, rokken en broeken tussen. Hier een aantal mooie items uit de ‘Rock Your Curves van Angelina K.‘:

ONLY Carmakoma

Only heeft de laatste jaren hard gewerkt om meer inclusief te zijn en om hun maten uit te breiden. Ze zijn enkele jaren geleden met hun lijn ‘ONLY Carmakoma‘. Er zitten leuke items tussen voor een kerstdiner, een mooie oudjaarsavond of gewoon een gezellig feestje. Enkele items die ik selecteerde (ja, veel in de kleur zwart):

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins is een Engels merk met een leuke plus size collectie met feestelijke kleding. Ze hebben jurkjes, maar ook een mooie collectie tops en broeken. Ook uit de collectie van Dorothy Perkins heb ik al een aantal items geselecteerd:

Kortom, genoeg keuze dit seizoen! Heb jij nog goede webshops of heb je al ergens een geweldig item geshopt? We kunnen nu natuurlijk geen feestjes vieren, maar ik hoor het graag! Je kunt nooit genoeg party-outfits hebben.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven