Glamour Day 2019: mijn verlanglijstje met tips

National Glamour Day 2019 zit er aan te komen! Op 6 (en 7) april is het zo ver en dan kan iedereen zich met het fysieke tijdschrift in de winkel melden voor 20% korting, gratis goodies of je kunt gewoon lekker vanuit je luie stoel thuis een bestelling doen door gebruik te maken van een kortingscode. Ik ken mezelf en onvoorbereid is niet echt mij ding (lijstjes zijn bij mij favoriet!) en ik maak dan nu ook alvast een rondje langs de webshops om mijn verlanglijstje klaar te maken. Op zaterdag kan ik dan rustig achter mijn laptopje de webshops langs om mijn bestelling te doen!

Voor dit jaar heb ik weer een verlanglijstje gemaakt voor Glamour Day en daar zitten een aantal ‘vaste’ aankopen bij, zoals verzorgingsproducten en geurtjes, maar natuurlijk ook veel kleding. Ik bestel elke maand wel kleding, maar ik wacht deze maand toch een beetje op de National Glamour Day. Korting is altijd meegenomen!

Ik zal mijn verlanglijstje voor deze Glamour Day even met jou delen, wellicht ga je ook een lijstje maken of kom je in mijn lijstje wat leuks tegen! Op mijn speciale Glamour Day-pagina vind je alle deelnemende winkels, de kortingscodes en ik probeer per kledingwinkel aan te geven welke maten beschikbaar zijn. Zo kan jij de juiste webshop makkelijk selecteren en dit zorgt ervoor dat jij de webshops die jouw maat niet hebben, lekker kunt overslaan. Alvast heel erg veel shopplezier als je online gaat shoppen of offline lekker de stad in gaat!

Verlanglijstje Glamour Day (want 20% korting is toch lekker meegenomen):

Nu moet ik eigenlijk alleen nog een keuze maken, want zoveel kan ik natuurlijk niet bestellen (of niet houden). Dus daar heb ik nog even 2,5 week de tijd voor, want dan is het National Glamour Day! Hebben jullie al een lijstje gemaakt?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven