Glamour Day 2020: shop je herfst- en winterbasics met korting

Het is zaterdag 26 september 2020 weer tijd voor National Glamour Day. Deze shopdag wil jij niet missen, want je krijgt bij veel winkels 20% korting op een deel van of de hele collectie!

Ook dit jaar heb ik weer een lijstje gemaakt om met korting wat leuke herst- en winteritems te scoren en nog wat andere dingen die op mijn verlanglijstje staan.

Mijn lijstje National Glamour Day 2020

Winterjas bij Otrium
– Kortingscode: Glamour2020
Otrium is een website waar bekende merken voor outletprijzen te vinden zijn. Ik wil graag een nieuwe winterjas en wat is leuker dan eentje uitzoeken die al in de uitverkoop is en dan nog 20% extra korting pakken?
Gebruik mijn link naar Otrium en krijg ook nog 10 euro shoptegoed!

Biker boots bij Sacha
– Kortingscode: NDG20
Voor onder mijn zwarte winterjurkjes of over een skinny jeans zijn biker boots altijd leuk. Ik ben voor deze winter weer op zoek naar een nieuw paar en die ga ik tijdens National Glamour Day bestellen bij Sacha.

Jeans bij Levi’s
– Kortingscode: LEVIS20
Mijn favoriete jeans is toch wel van Levi’s. Ik heb een stuk of 5 broeken van dit merk en zoek altijd naar goede dealtjes, omdat degene die ik heb rond de 100 euro kosten. Dan is die 20% korting tijdens National Glamour Day 2020 wel heel erg lekker.

Ray-Ban via Zonnebrillen.com
– Code: GLAMOUR2020
Ik wilde graag een nieuwe Ray-Ban, maar het is het nog niet van gekomen. Ik denk dat ik een nieuwe ga scoren tijdens National Glamour Day. En goede zonnebril in de auto voor de laaghangende winterzon is niet verkeerd toch? Hij kan dan zo mee naar volgende zomer!

Asos voor alles
– Kortingscode: 2020GLAM
Asos is echt mijn go-to als het gaat om kleding en schoenen. Ik vind er eigenlijk altijd wel wat leuks en ben bijna groot aandeelhouder ben ik bang. Schoenen, jassen, shirtjes, joggingpakken en bikini’s: mijn kast hangt er vol mee. Tijdens Glamour Day ga ik dan ook lekker speuren om gebruik te maken van de 20% korting. Wil je nog goedkoper uit zijn? Lees dan even dit artikel over het betalen in ponden in plaats van euro’s. Dit levert je zo weer een extra korting op!

Wanneer is Glamour Day 2020?

National Glamour Day is op zaterdag 26 september en de meeste winkels geven ook zondag 27 september nog korting.

Hoeveel korting krijg ik tijdens Glamour Day?

Je krijgt 20% korting tijdens National Glamour Day. Bij sommige winkels kan je nog leuke extraatjes scoren.

Welke webshops doen mee aan Glamour Day?

De webshops die meedoen vind je in dit overzicht.

Waar vind ik de kortingscodes voor Glamour Day?

De kortingscodes voor National Glamour Day vind je in dit overzicht.

Is Glamour Day ook online?

National Glamour day is zowel in winkels als in de meeste webshops geldig.

Ga jij ook shoppen en heb je je verlanglijstje al klaar? Op deze pagina vind je alle kortingscodes op een rij!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven