Glamour Day 2020: shoppinglist 11 april

Sinds oktober 2019 heb ik weer gewacht op National Glamour Day. Afgelopen week zijn de deelnemende merken en winkels bekend gemaakt die op 11 april 20% korting geven! Ik ben dus al even mijn favoriete winkels af gegaan en heb weer een lijstje gemaakt met mijn favoriete producten van dit jaar.

Mijn shoppinglist

Douglas

In Amerika heb ik vorig jaar het geurtje Good Girl van Carolina Herrera in Amerika gekocht. Deze geur is, samen met Decadence van Marc Jacobs, veruit mijn favoriete geur van dit moment. Hij gaat dan ook hard, dus ik ga bij Douglas zeker kijken of ik een nieuwe met korting kan kopen. De 80 ml is vrij duur, dus dat scheelt aardig!

Carolina Herrera – Good Girl

Asos

Asos is denk ik mijn favoriete webshop. Ze hebben een ruime keuze, goede basics en gratis verzending en retour. Daarom ga ik ook even kijken naar een nieuwe bikini. Ik heb al wel wat leuks gezien en ik denk dat ik verschillende bikini’s bij Asos ga bestellen om te kijken welke het leukste is! Welke vind jij de leukste?

Één van onderstaande ook wat voor jou? Zoek de productcode op via de links bij de foto’s!

Zalando

Bij Zalando bestel ik ook regelmatig wat. Ik zou komende maand naar Amerika afreizen, maar door het Corona-virus gaat dat helaas niet door. Op mijn verlanglijstje stond een jeans van Good American, het merk van Khloe Kardashian. Online kwam ik erg goede verhalen tegen over de broek voor dames met stevige bovenbenen en een smallere taille (zandloperfiguur). Nu ik niet in Amerika ging ging ik kijken waar Good American in Nederland verkocht werd en dat was alleen Zalando! Op dit moment hebben ze verschillende modellen in de outlet, dus ik hoop dat het tijdens Glamour Day ook zo is. Dan kan er nog 20% van de outlet-prijs af, want het zijn redelijke prijzige broeken!

GOOD LEGS – Jeans Skinny Fit via Zalando

Snipes

Schoenen mogen niet ontbreken op mijn shoppinglist voor Glamour Day! Ik ben toe aan een nieuw paar Converse en ik zag bij Snipes dat ze een heel erg leuk paar ‘online only’ hadden. Deze gaan zeker bij mij de kast in!

Wil je deze ook? Zoek dan de productcode onder de foto op via Snipes!

Zoeken op 1160892 via Snipes

Wat gaan jullie kopen tijdens National Glamour Day op 4 april? Hebben jullie nog goede tips voor mij?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven