Leukste webshops Vogue Shopping Night op 28 oktober 2020

VOSN

Het is weer tijd voor de Vogue Online Shopping Night. Op woensdag 28 oktober kan jij je hart ophalen tijdens de 12 uur die je kunt shoppen met mooie kortingen. Maar wat zijn de leukste webshops van deze editie van de Shopping Night?

Paula’s Choice

Alles van dit merk huidverzorging is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Er is gedegen onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de ingrediënten en er wordt niet getest op dieren. Door Paula’s Choice worden er geen potjes of transparante verpakkingen gebruikt, omdat ingrediënten hun werkzaamheid verliezen bij blootstelling aan lucht en licht. Kortom, fijne en verantwoorde producten en tijdens de Vogue Online Shopping Night met 20% korting.

Paula's Choice

The Little Green Bag

The Little Green Bag is een van mijn favoriete webshops. Ik heb als student jaren gewerkt in een lederwarenzaak en ik heb dan ook een (on)gezonde liefde voor tassen ontwikkeld. The Little Green Bag heeft mooie tassen, portemonnees, schoenen, sieraden en andere accesoires. Ze hebben ook een breed aanbod aan merken: Valentino, Cowboysbag, Fred de la Bretoniere, Michael Kors, Furla, Liebeskind, Shabbies, Loulou, Ted Baker en nog veel meer. Ook bij deze shop krijg je 20% korting op een groot deel van de collectie.

Cosmania

Cosmania heeft een groot assortiment met speciale en betaalbare internationale beautymerken die in Nederland vrijwel niet te koop zijn. Cosmania heeft merken als Mario Badescu, Erborian, Pixi, Peter Thomas Roth en meer. Tijdens de Vogue Online Shopping Night krijg je 20% korting en worden er cadeautjes weggegeven bij bepaalde merken.

Meer merken

Er zijn natuurlijk nog veel meer merken die 20% korting geven op hun assortiment mode of beauty. Dit jaar doen ook Otrium en Westwing mee, dus dat is bij deze webshops dubbelop korting! In dit overzicht vind je alle webshops die meedoen inclusief alle kortingscodes. Happy shopping!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven