Mid season sale 2021: wanneer krijg je waar korting?

Ik ben dol op sale en eigenlijk altijd op zoek naar de beste deals. Vaak val ik voor wat duurdere items, maar dan is de kunst om die dan toch met korting te krijgen. In de sale kan je je slag slaan, maar vaak zijn allerlei maten dan al uitverkocht. De meeste winkels hebben ook midden in het seizoen al een zogenaamde mid season sale. Het voordeel is dat de zomer, winter, lente of herfst nog moet beginnen. Er is veel meer keuze in collectie en maten. Het beste moment om de nieuwste collectie met korting te kopen!

Top 10 webshops mid season sale

  1. Wehkamp
  2. Asos
  3. Sissy-Boy
  4. Nike
  5. NA-KD
  6. The Founded (ONLY, Vero Moda, Pieces, Vila)
  7. Mango
  8. Dorothy Perkins
  9. Manfield
  10. Superdry

Meer webshops met mid season sale? Klik hier voor het webshopoverzicht.

Voorjaarscollectie en zomercollectie

In de maanden januari, februari en maart worden deze collecties over het algemeen geleverd. Wanneer de zomer echt begint, in juni, vind vaak de reguliere sale plaats. De mid season sale voor deze collectie vindt vaak plaats in april en begin mei. Dan kan jij dus al items krijgen voor mooie prijsjes!

Najaarscollectie en wintercollectie

In de maanden juli, augustus en september worden deze collecties geleverd. De reguliere sale vindt vaak plaats in januari, maar er is natuurlijk ook een mid season uitverkoop. In de maanden oktober en november heb je een goede kans om mooi items te scoren met korting.

Wil jij shoppen tijdens de mid season sale?

Dat is slim! Er is geen vaste datum voor de start van de mid season sale, maar je kunt bovenstaande richtlijnen gebruiken. Via deze pagina kom je makkelijk bij jouw favoriete webshops terecht en kan jij net voor de grote sale al de mooiste items met korting bemachtigen!

Veel shopplezier!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven