Review: de nagelwraps van Miss Sophie

Grote kans dat je ze wel eens voorbij hebt zien komen als advertentie op Instagram: de nagelwraps van Miss Sophie. Deze speciale folies voor je nagels wilde ik wel eens testen, dus ik heb twee soorten besteld. Ik kon geen reviews uit Nederland vinden, dus ik deel graag mijn ervaring in een Nederlandse review met je.

De nagelfolies heb je in veel verschillende kleuren en patronen. Van heel natuurlijk en gekleurd tot figuurtjes en glitter. Op dit moment staan er 105 verschillende soorten op de website van Miss Sophie.

Wat zijn nagelwraps van Miss Sophie?

Kleuren Nude Babyboomer & Rose Love

De nagelwraps zijn simpelweg stickers die je op je nagels kunt plakken, als vervanging van nagellak. Op een vel zitten 24 stickers die je op je nagels kunt plakken. De stickers worden geleverd in 7 verschillende formaten, zodat je de juiste maten kunt kiezen. Het materiaal is zacht, waardoor je ze makkelijk om je nagels kunt vouwen en kunt vijlen. Afhankelijk van je nagels en hoe goed je ze op je nagels plakt gaan ze 1-2 weken mee. De producten zijn duurzaam en niet getest op dieren.

Een set van 24 stickers kost €15,95. De nagelwraps zijn vrij lang en veelal symmetrsich, dus als je niet te lange nagels heb kan je er twee nagels mee doen. Hierdoor kan je dus twee keer doen met een setje stickers. Je hebt een vijl nodig en nagellakremover, basecoat, topcoat en een vijl.

Hoe werken de wraps?

De nagelfolies zijn makkelijk aan te brengen en worden met een duidelijke beschrijving geleverd. Ook op de website van Miss Sophie is een duidelijke beschrijving incl. filmpjes te vinden.

  1. Maak je nagels schoon met een nagellakremover.
  2. Indien je beschadigde nagels hebt, gebruik dan een base coat.
  3. Zoek daarna het juiste formaat sticker per nagel en plak deze op.
  4. Vouw de sticker een beetje om de nagel heen en vijl het uitstekende deel eraf.
  5. Indien je nagels niet te lang zijn, kan je het andere deel op de nagels op de andere hand gebruiken.
  6. Als alle stickers er op zitten, lak ze af met een goede top coat en zorg dat je ook de randjes goed meeneemt.

Resultaat

Ik was heel erg benieuwd naar dit concept. Ik gebruik vaak alleen een blanke lak, omdat gekleurde nagellak bij mij vaak snel lelijk wordt. De randjes bladderen vaak snel en daar irriteer ik me dan heel erg aan. Doordat deze wraps natuurlijk uit één stuk bestaan was ik benieuwd of dit beter zou zijn. Ik was meteen heel blij met het resultaat!

Ik heb de wraps er 1,5 week op gehad en ik heb er gewoon mee gewerkt, gedoucht, gesport en het huis schoongemaakt. Ik vind het dus een zeer goed alternatief voor je nagels zelf doen of laten doen. Ik denk dat ik ook binnenkort maar eens de nagelwraps met een iets wildere kleur ga proberen.

Plus- en minpunten

+ Het aanbrengen is gemakkelijk en snel
+ De wraps blijven goed zitten (bij mij 1,5 – 2 weken)
+ Er zijn veel verschillende varianten, dus voor iedereen is er wel wat
+ Je kunt er twee keer mee doen

– De prijs is in vergelijking met nagellak/nagels laten doen toch nog vrij hoog
– De stickers zijn alleen online te koop bij Miss Sopie en bezorging duurt enkele dagen

Ik zou de nagelwraps van Miss Sophie zeker nog een keer kopen! Ze zijn gemakkelijk, leuk en je hebt niet zo snel last van bladderende voorkantjes van je nagels. Ik blijf hun website in de gaten houden en hoop dat er een mooie aanbieding voorbij komt, want ik vind de prijs net te hoog om twee setjes per maand aan te schaffen.

Nagels na een week

Na ruim een week werken, schoonmaken en een gebroken nagel (vinger tussen de deur) heb ik ook een foto gemaakt. De nagel op mijn pink is gebroken, maar de nagelsticker bleef goed zitten. Zoals je ziet is er een klein stukjes af van mijn wijsvinger, maar de rest zit er nog mooi op.

Waar koop je nog meer nagelstickers?

  • Miss Sophie via Parfumdreams.nl
  • Alle kleuren Miss Sophie via Amazon.de (gratis bezorgd)
  • Het assortiment nagelstickers via Bol.com
  • Het aanbod nagelstickers via Amazon.nl

Laat een reactie achter

Scroll naar boven