Rituals adventskalender 2021: review & unboxing foto’s

Al enkele jaren koop of krijg ik de Rituals adventskalender, dus het leek me leuk om een review te schrijven over de Rituals adventskalender 2021. Ik heb de adventskalender van Rituals al in huis, helemaal uitgepakt en heb dus alle producten al kunnen bekijken. Er zijn meedere adventskalenders van Rituals en ik heb een leuke variant uitgekozen: The Ritual of Advent 2D 2021 Adventskalender van €59,90!

Spoiler alert! In deze review zie je foto’s van de inhoud van de adventskalender. Wil je verrast worden? Bestel hem dan zelf snel hier!

Uiterlijk Rituals adventskalender 2021

De adventskalender van Rituals komt in een mooie verpakking. Je hebt meteen het gevoel dat je jezelf (of een ander) een groot en luxe cadeau geeft en ik was meteen benieuwd wat er in het pakket zou zitten. Nadat ik de strik van de verpakking had gehaald en de verpakking eraf hand schoven kwam er een mooi gouden grachtenpand uit de verpakking. Je kunt het dakje zelf omhoog zetten, zodat het ook hartstikke leuk in de woonkamer staat.

Inhoud Rituals adventskalender 2021

De Rituals adventskalender bevat 24 vakjes om af te tellen van 1 december tot kerstmis. Ik heb natuurlijk alle vakjes in één keer open gemaakt (natuurlijk een enorme straf) om voor jou te kijken wat er allemaal in zit en of het de moeite waard is om te kopen. Hieronder vind je een foto van alle producten die in de adventskalender zitten en een opsomming op volgorde.

 1. Advent Mini Candle Private Collection Sweet Jasmine (25 g)
 2. The Ritual of Sakura Hair & Body Mist (20 ml)
 3. The Ritual of Mehr 2-Phane Bath Oil (50 ml)
 4. Serendipity Foaming Shower Gel (50 ml)
 5. Advent Mini Candle Private Collection Imperial Rose (25 g)
 6. The Ritual of Holi Body Mist (20 ml)
 7. The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum (10 ml)
 8. The Ritual of Hammam Shampoo (50 ml)
 9. The Ritual of Hammam Conditioner (50 ml)
 10. The Ritual of Samurai Energy & Anti-Age Face Cream (20 ml)
 11. The Discovery Collection Soap Bar (25 gr)
 12. Advent Mini Candle Private Collection Orris Mimosa (25 g)
 13. Boutique Line Karma Bad & Douchegel (30 ml)
 14. The Ritual of Ayurveda Scrub Glove
 15. Nail Treat (vijl)
 16. The Ritual of Jing Sleep Pillow Body Mist (20 ml)
 17. The Ritual of Karma Mild Body Scrub Clay (70 ml)
 18. Elixir Collection Miracle Keratin Recovery Haarmasker (20 ml)
 19. Advent Mini Candle Private Collection Jade Vine (25 g)
 20. The Ritual of Samurai Ice Shower (70 ml)
 21. The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil (30 ml)
 22. Amsterdam Collection Body Mist (20 ml)
 23. The Ritual of Ayurveda Body Cream (70 ml)
 24. The Ritual of Jing Hand Lotion (70 ml)

Oordeel

Ook dit jaar is het een hele leuke Rituals adventskalender geworden! De verpakking is luxe en de kleur past perfect in een (klassieke) kerstinrichting bij de kerstboom! Ik vind dat er weer een boel leuke producten in zitten en ook lijnen en produten die ik nog niet kende, zoals de Serendipity foaming shower gel. De kaarsjes vind ik zelf ook altijd leuk en ruiken heerlijk! Wij gebruiken ze vaak op de slaapkamer of zetten ze op het toilet op het moment als we een feestje hebben. Wat voor mij persoonlijk niet hoeft is de vijl en de scrubhandschoen, deze komen eigenlijk jaarlijks terug en blijven bij mij ongebruikt in de kast liggen. De rest van de producten gebruik ik allemaal en zijn ook ideaal in je handbagage nu je weer op reis kunt.

Al met al vind ik de kalender echt een aanrader! Elk jaar verkopen de adventskalenders van Rituals snel, dus wees er snel bij. Wil jij deze kalender ook bestellen?

Ben je op zoek naar nog meer artikelen over adventskalenders?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven