Shoppen in Dubai: een soort klein Amerika

Het is alweer aardig wat weken geleden dat wij terugkwamen uit Dubai. In mijn vorige blog las je alles over de trip en de tips die ik had, maar jullie hadden mijn shoppinglijstje nog tegoed!
Het shoppen in Dubai is heerlijk en dat is niet alleen omdat de winkelcentra groot en erg netjes zijn, maar ook omdat het er altijd heerlijk koel is! De grootste merken zijn uiteraard allemaal vertegenwoordigd in winkelcentra als Mall of The Emirates en de Dubai Mall, maar er zijn ook opvallend veel Amerikaanse ketens te vinden. De prijzen zijn niet hetzelfde als in Amerika, maar het is ook niet gek duur. Ik heb in Dubai vooral wat dingetjes gekocht die ik in Nederland niet kon kopen.

Sephora

Sephora is een hele fijne winkel! Toen wij in New York bij Sephora waren was het elke keer zo druk dat je niet lekker rustig rond kon snuffelen, maar in Dubai heb je daar geen last van! Het is ruim opgezet en overdag lekker rustig. Ik heb dus heerlijk rond kunnen kijken en een paar dingetjes kunnen kopen. Wij gaan later dit jaar nog naar Amerika, dus heb me een beetje ingehouden nu 😉
Ik kocht:

  • Een Acai smoothie masker
  • Twee haarmaskers die je gedurende de nacht gebruikt
  • Een Konjac gezichtsspons

Ook American Eagle kan ik nooit overslaan. Altijd leuk om hier even rond te neuzen en hun jeans zitten altijd heerlijk! Ik kon dan ook niet weggaan zonder een nieuwe jeans. En oeps, het werden er twee!

American Eagle

  • Twee 360 ne(x)t level super high-waisted jeans
  • Twee button down overhemdjes

Hollister vind ik meestal niet zo’n leuke winkel. De winkel staat in hetzelfde rijtje als Abercrombie & Fitch en ook daar ben ik niet zo’n fan van. Het is er donker, de muziek staat keihard en je kunt zo met een donkerblauw shirt buiten staan, terwijl je dacht dat hij zwart was door het licht. Toch viel mijn oog hier op een bikinibroekje. Ik heb een leuke witte bikinitop, maar had er geen broekje bij. Nadat ik zeker wist dat het broekje wit was, heb ik hem toch meegenomen 😉

Hollister

  • Geribbeld hooguitgesneden bikinibroekje met hoge taille in het wit

Ook kocht ik een hele leuke zonnebril bij een keten die ik niet kende en waar ik de naam niet meer van weet! Maar het is een superleuk rond modelletje die ik deze zomer met de nodige festival vast veel op ga hebben. 

  • Zonnebril

Ik heb me dus goed ingehouden met het winkelen in Dubai. Wel heb ik een paar leuke items gescoord en nu ben ik aan het sparen voor mijn volgende vakantie: Amerika! Het duurt nog wel wat maandjes, maar ik ben mijn shoppinglijstje voor die trip ook al aan het opstellen. Hebben jullie nog tips? 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven