Sportseizoen: een nieuwe hardloopoutfit

Het begint weer wat warmer te worden en ik heb alweer drie runs op de planning. In maart, april en mei ga ik runs doen van 5 kilometer. Nu moet ik wel serieus weer beginnen met trainen, want de klad is er toch een beetje in gekomen. Meer dan een wekelijks uurtje tennis heb ik de afgelopen maanden niet gedaan, dus het wordt weer opbouwen (auww!). Als ik serieus weer wil beginnen heb ik altijd zin in een nieuwe outfit, dus ik ben maar weer eens lekker gaan shoppen bij verschillende webshops!

Ik wilde graag een complete nieuwe sportoutfit: een hardloopbroek, shirt, schoenen, sokken, wat accessoires om zichtbaar te zijn ’s avonds en een band om mijn telefoon en sleutels mee te kunnen nemen. Ik vind het altijd lastig om leuke shirts te vinden, omdat ik een hekel heb aan aansluitende shirts met sporten (elk onflatteus hobbeltje is zichtbaar) en ik vind een legging met een hoge taille ook altijd heel fijn, want dan blijft hij mooi boven mijn heupen zitten. Ik heb echt bergen besteld en mijn favorieten zijn geworden:

Nike hardloopbroek ‘Power Essential Dri-Fit’ €39,90, mét een touwtje in de taille
Nike hardloopbroek ‘Performance One Tight’ €39,90, met een heerlijk brede boord
Shock Absorber sportbh lila/roze €49,95, de beste sportbh voor een grotere cupmaat
Rogelli sportshirtje zwart €14.95, lekker losjes met een fijn mouwtje
Rogelli sportshirtje roze €14,95
All4running reflectievest €7,95, om samen met vriendlief te delen door verstelbare banden
All4running neon led-armband groen €8,95, super opvallend in het donker!
Gato waterproof sportriem €14,95, telefoon en sleutel kunnen weer mee

Ik heb van New Balance heerlijke hardloopschoenen. Ik heb ze nu denk ik 2 jaar en ze slijten natuurlijk wel wat en ik heb het idee dat de demping wat minder wordt. Ik zocht naar dezelfde soort schoenen, maar dan een nieuw paar. Ik kwam via Google terecht op Keller Sports, omdat ik zocht naar een goede deal. De schoenen kosten 160 euro en uiteindelijk heb ik een mooi donkerblauw paar kunnen scoren voor 99,90 euro! Een goede deal dacht ik zo!

Ik ben helemaal klaar voor een nieuw hardloopseizoen en ga nu mijn schoenen aantrekken om met heerlijke muziek op mijn oortjes maar even een rondje te doen!

Heb jij nog tips voor fijne hardloopkleding? Laat het me weten, ik ben benieuwd wat jullie dragen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven