TopVintage: een swing jurk, petticoat of pencil dress?

De afgelopen tijden heb ik genoeg broeken gekocht en was het weer eens tijd om mijn jurkjescollectie uit te breiden. Jurkje zijn altijd leuk op feestjes, maar ik draag ze ook gewoon naar mijn werk. Ik heb genoeg zwarte jurkjes en was op zoek naar iets leuks, iets wat net een beetje anders is dat hetgeen dat ik al heb.

Na een beetje op het internet rondkijken kwam ik terecht bij webshop TopVintage. Zijn hebben een enorme collectie jurkjes: van een pencil dress tot een petticoat en swing jurk. Je vindt er echt allerlei leuke jurkjes in verschillende kleuren en leuke prints. Ik heb mooi even de tijd genomen om tussen het grote aanbod jurkjes op zoek te gaan naar de juiste jurk voor mij.

Ik heb ik het verleden al eens een swing dress via TopVintage besteld. Dat was toen een dieprode jurk met korte mouwen en een stoffen strik aan de zijkant. Toen een grote hit, omdat niemand in mijn omgeving een dergelijke jurk had. Op de website heb ik heerlijk gescrold door de jurken, de petticoats, accessoires en ook schoenen!

Op dit moment was ik op zoek naar een wat meer nauwsluitende jurk. Ik wilde ook een keer een kleur die anders was dan het eeuwige zwart dat ik draag. Als snel kwam ik uit bij een hele toffe groene pencil jurk. Dat moest hem worden!

Verlanglijstje

Er zijn nog een aantal andere dingen die ik heb gezien en erg tof vond:

Trixie Doll Swing Dress in Black

Deze swing dress lijkt me ook een goede aanvulling op mijn collectie. Hij is wel weer zwart, maar… Toch net even anders dan de andere zwarte varianten die ik in de kast heb 😉.

Banned Retro 50s Lola Lifeforms Petticoat in Black

Daarna zal ik bij het bovenstaande swing jurkje op een foto dat er ook een petticoat onder het jurkje kan. Ik heb nog nooit een petticoat onder een jurkje gedragen, maar ik denk dat het wel heel erg leuk en retro is. Haren mooi gekruld, leuke schoentjes aan en het stralende middelpunt op een feestje!

Daarom ga ik de volgende keer eerst even kijken op de site van TopVintage als ik op zoek ben naar een jurkje. Ben jij ook op zoek naar een leuke swingdress, pencil dress of naar een petticoat die je onder een jurkje kan doen? Dan zou ik zeker even kijken op TopVintage!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven