Unique21: toffe items in maat 36 tot en met 54

Na mijn zoveelste keer rondneuzen op de website van Asos en het vullen van mijn mandje zag ik opeens dat ik een paar items van hetzelfde merk in mijn mandje had: Unique21. Het merk kende ik nog niet en ik had er geen kledingstukken van. Dus dat wilde ik wel eens gaan proberen! Maar is hun curve collectie de moeite waard?

Unique21

Ik bestelde bij Asos al twee items van het met Unique21: een shortje en een blazer. Eerst maar even kijken hoe het viel en welke maat ik nodig had en dan wellicht nog wat leuke items bestellen!

Het shortje valt echt erg fijn! Voor een meer curvy figuur met stevige bovenbenen vind ik een korte broek meestal niet zo’n succes. Maar deze short is wel perfect. De pijpjes zijn lang genoeg, zitten mooi los en ook als je zit blijft het mooi zitten. Door de elastische tailleband kan je hem zowel in je taille als op je heupen dragen.

Ik heb ook een blazer besteld met een riem in de taille en ook deze viel precies goed. Neem gewoon je reguliere maat. De blazer heeft een riem in de taille en dat is natuurlijk flatterend bij een zandloperfiguur. Ook is de blazer mooi wat langer zodat hij over de billen valt. Ik ben erg blij dat ik dit merk heb ontdek en ga binnenkort meer items bestellen nu ik weet welke maat ik moet hebben!

Is de curve collectie van Unique21 de moeite waard? Ik vind van wel! De items vallen goed op maat, de parvorm is goed en er zitten een aantal toffe items tussen.

Maten

Unique21 heeft in de curvy collectie maten die lopen van 44 tot en met 54, dus een vrij uitgebreide range. Ook hebben ze een reguliere collectie die loopt van maat 36 tot en met maat 42. Mijn ervaring is dat de maten vallen zoals je reguliere maat.

Ben je nieuwsgierig zijn naar de collectie? Klik dan hier!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven