Vogue Online Shopping Night op 30 oktober 2019

Mijn hartje maakte weer een sprongetje toen ik zag dat de winkels en webshops bekend waren die dit jaar meededen aan de Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober 2019. Lekker even speuren welke bekende en onbekende merken meedoen! Ik zag dat er een paar webshops waren verdwenen van de lijst, maar dat er ook een paar leuke nieuwe bij zijn gekomen!

Lookfantastic
Lookfantastic is een webshop met een heel erg uitgebreid assortiment beautyproducten. Je kunt heerlijk door de site klikken en ze hebben nu al een toffe adventkalender die je kunt bestellen. Ook hebben ze een box met beautyproducten die elke maand bezorgd wordt. Ik vind het heerlijk om even over de site te struinen en allerlei leuke dingen te ontdekken! Je krijgt tijdens de Vogue Online Shopping Night 22% korting in de webshop met de kortingcode LFVOGUENL.

Paula’s Choice
Paula’s Choice is een webshop die al meerdere edities meedoet aan de Vogue Online Shopping Night. Het fijne is dat je kan checken welk huidtype je hebt en welke verzorgingsproducten daar bij passen. De producten hebben allemaal duidelijk beschreven ingrediënten en vermijden dingen als alcohol. Het zijn fijne producten en met de speciale actie krijg je 20% korting met code VOSN2019.

About You
Hier kan ik altijd wel wat vinden! Sneakers, broeken, jurkjes of sportkleding – deze webshop heeft het allemaal! Ze hebben vaak producten die bijvoorbeeld Zalando ook heeft, maar voor About You zijn er vaak wél kortingscodes en daar houd ik van! Ook op 30 oktober krijg je op alles weer 20% korting met een speciale kortingscode: VOGUEAY19.

Happy Socks
Happy Socks word ik ook altijd wel heel erg ‘happy’van. Ze zijn heel erg leuk tijdens het sporten over een sportlegging vind ik zelf altijd en daarom denk ik dat ik tijdens deze kortingsactie maar weer een paar paartjes ga bestellen. Wil je ook bestellen met 20% korting? Dan moet je de 30e na 12.00 uur bestellen met code VOGUE20.

Wil je nog meer kortingscodes hebben en zien welke webshops allemaal meedoen? Kijk dan even op deze speciale pagina met een overzicht van alle shops en kortingscodes!

Lekker shoppen tijdens de Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober 2019! Wat ga jij kopen?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven