Zomersale 2021: wanneer begint de uitverkoop in Nederland?

Het is (bijna) zomer en ook de zomersale is weer in aantocht! Na de mid season sale is de zomer uitverkoop in aantocht. Dat wordt weer op zoek naar de leukste jurkjes, rokjes, bikini’s en shirtjes met mooie kortingen. Maar wanneer start de zomersale in Nederland?

Top 10 webshops zomersale

  1. Wehkamp
  2. H&M
  3. Sissy-Boy
  4. Nike
  5. NA-KD
  6. The Founded (ONLY, Vero Moda, Pieces, Vila)
  7. Mango
  8. Dorothy Perkins
  9. Manfield
  10. Zalando Lounge
Saleshoppen

De zomersale is een uitverkoop die het einde van het seizoen aankondigd en dus moet alles de deur uit. Er moet ruimte worden gemaakt voor de herfst- en wintercollectie. Grote ketens kondigen vaak de zomersale kort van tevoren aan en zijn daarover altijd een beetje geheimzinnig.

Half juni

Een goede vuistregel is om vanaf half juni de winkels en webshops van de merken in de gaten de houden. De meeste grote merken starten na de tweede of derde week van juni met de zomersale. Sommige winkelketens beginnen nog later met de uitverkoop en prijzen pas in juli af. Handig om dus wel de websites in de gaten te houden of om te abonneren op de nieuwsbrieven, zodat je de zomersale niet mist.

Webshops zomersale

Kijk voor een goed overzicht van webshops in het webshopoverzicht. De meeste grote webshops doen mee met de zomersale. Wat scoor jij om deze zomer weer lekker in een zomerse outfit het terras op te gaan?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven